Bestelinformatie

Privacy

Het Vliegende Varken zal je persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet ter beschikking stellen aan derden.
Klanten die een bestelling bij Het Vliegende Varken plaatsen, ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Wanneer je geen informatie van Het Vliegende Varken meer wilt ontvangen, kun je je op de startpagina van de website afmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt ons ook een mailtje sturen. Het Vliegende Varken zal je dan uit zijn adressenbestand verwijderen.


Niet tevreden?

Voor de meeste producten die je via internet koopt geldt de wet "Koop op afstand". Dit betekent onder andere dat je 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling de tijd krijgt om te bekijken of het bevalt wat je hebt besteld. Binnen deze bedenktijd kun je het terugsturen en krijg je je geld terug. Wel betaal je zelf de kosten van het terugsturen.
Deze bedenktijd geldt niet als je een product in opdracht laat maken.
We stellen de volgende voorwaarden aan het terugsturen:


Wasadvies

Alle stoffen die Het Vliegende Varken gebruikt zijn voorgewassen voordat ze verder worden verwerkt. Toch is het mogelijk dat artikelen nog kunnen krimpen. Was daarom met zorg en op maximaal 40 graden. Het gebruik van de wasdroger raden we af.


Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina’s mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Het Vliegende Varken.


Download hier je exemplaar van onze bestelvoorwaarden. (In pdf-formaat. Om deze te lezen heb je Adobe Reader nodig, deze is hier gratis te downloaden.)