banner

Nieuwsbrief nummer 16, september 2009

 

Vlaggetjesweken bij Het Vliegende Varken

vlaggetjes
vlaggetjes
vlaggetjes
vlaggetjesHoera, het is feest bij Het Vliegende Varken!

De webwinkel bestaat 2 jaar online en ook is Het Vliegende Varken 1 jaar actief bij Winkel & Co in Oegstgeest. En begin juli is - in het atelier van Het Vliegende Varken! - zoon Kalle geboren. Wat een feestelijkheden: dat moet gevierd worden!

Daarom zijn alle weken in september bij Het Vliegende Varken heuse vlaggetjesweken!
Vrolijke stoffen vlaggetjesslingers in diverse verrassende kleurcombinaties. Eventueel met naam en geboortedatum: een superleuk kraamkado die ook in de jaren na de geboorte nog dienst kan doen.
Kijk in de webwinkel voor kant-en-klare slingers. Wil je een slinger in opdracht, kijk hier en informeer naar de mogelijkheden.
Deze vlaggetjesmaand ontvang je 20% korting op alle vlaggenlijnen.*


* Bij vlaggenlijnen in opdracht geldt dat de opdrachtbevestiging in de maand september moet vallen.


Verder is de webwinkel weer aangevuld. Je vind er nieuwe knuffellapjes en nieuwe slabbetjes in alle maten. Binnenkort wordt de webwinkel weer aangevuld; houd dus de website in de gaten!!

In Winkel & Co in Oegstgeest is de hoek van Het Vliegende Varken uitgebreid met superleuke nostalgische kaarten en schriftjes van Kers op de kaart en binnenkort ook blikken van dit Belgische merk. Afgelopen zomer hebben De Déglingos gezelschap gekregen van de wolven van het Franse merk T'es fou louloup en de beren uit de Woodours serie. Als dat maar goed gaat... Klik eens door en wordt ook verliefd op ze! Verder zeer binnenkort mobiles, muurstickers en puzzeltjes van Djéco. Kom langs en laat je verrassen!

 

Feestelijke groet,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.