banner

Nieuwsbrief nummer 13, november 2008

 


Inspirerend

Sinds een maand liggen, hangen en staan de producten van Het Vliegende Varken ook in Winkel & Co, een leuk nieuw warenhuis in Oegstgeest. Echt fysiek, boven, onder en naast elkaar. Ook voor het eerst directe feedback van klanten; spannend, maar leuk om te horen. Dit gaf weer veel inspiratie voor nieuwe artikelen!

beestjebeestjebeestjebeestjeMaxi-Cosi Wrapper

Maxi-Cosi wrapper

Een bijzonder nieuw product bij Het Vliegende Varken: een wrapper die je kunt gebuiken in de Maxi-Cosi.
Hoe je hem gebruikt? Helemaal los maken; hoofdje onder de capuchon; beentjes erin; buiksluiting vast maken (klittenband) en flappen over elkaar sluiten met klittenband: KLAAR!

Ook zo'n prachtige Maxi-Cosi wrapper voor je kindje of op zoek naar een bijzonder en praktisch kraamkado? Geef je voorkeur voor kleur en evt. stofjes door via de mail en Het Vliegende Varken gaat voor je aan de slag!
Met dank aan fotomodel Evita.


Sprieten, knuffels, slabbetjes, Hoeslakentjes

Afgelopen periode zijn toegevoegd:

  • Veel nieuwe sprieten. De inmiddels bekende reuzeknuffel met de lange armen uit het logo;
  • Leuke kleine beestjes. Met of zonder zadel en met een heerlijke frunnikstaart;
  • Hoeslakentjes met één effen kant en één bonte kant. Andere kleur/stofcombinaties op aanvraag;
  • Superslabben; al weer veel verkocht, maar de nieuwe voorraad komt eraan!
  • Knuffellapjes in stoere winterkleuren en natuurlijk ook weer in rood met witte stippen. Met 6 vrolijke labeltjes om lekker aan te voelen en mee te spelen.

De via via contacten blijven erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.


Met hartelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.