banner

Nieuwsbrief nummer 8, april 2008

Beste geïnteresseerde,


Lentekriebels

Ook al werkt het weer (nog) niet mee, Het Vliegende Varken heeft de lente in de bol! Dit kun je merken aan de leuke nieuwe lentestofjes. Veel leuke nieuwe lentestofjes en lekker veel groen!

 

Knuffellapjes

Speciaal voor de allerkleinste fröbelaars onder ons heeft Het Vliegende Varken een serie knuffellapjes met labeltjes eraan gemaakt. Ieder lapje is weer anders, dus je krijgt een uniek exemplaar. De verschillende labeltjes voelen allemaal anders en de frisse heldere kleuren trekken de aandacht. Ook een leuk kraamkadootje!

vliegend

Nieuw

Behalve knuffellapjes zijn ook de slabbetjes weer aangevuld. Verder heeft knuffel Spriet een dameszeerover-variant gekregen met hééééle lange armen en is er eindelijk een echt Vliegend Varken gesignaleerd! Voor Anne is een slaapzakje gemaakt in lentebloemetjes groen. Het bedje van Mars heeft een prachtige wollen deken, een bijzondere stofrand door de spijltjes van zijn bedje en twee nieuwe lakentjes gekregen. De categorie wrappers is aangevuld met een stoere grijs met groene kikker wrapper en een damesvariant in hippe vintagestijl met gele roosjes en een stippencapuchon. Ten slotte nog nieuwe slofjes; ook in een iets grotere maat (3-6 mnd).

 

De via via contacten blijven erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.


Met vriendelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.