banner

Nieuwsbrief nummer 7, februari 2008

Beste geïnteresseerde,

hartjeshartjes

My Funny Valentine: VALENTIJNSACTIE op 14 februari a.s.

Iedereen die op Valentijnsdag een bestelling doet bij Het Vliegende Varken, ontvangt van ons een leuke verrassing.

hartjeshartjes

Red Rose

Red Rose

Soms kom je een stofje tegen waar je gewoon iets mee moet doen. Uit zo’n stofje is de serie “Red Rose” geboren. Prima passend bij komende Valentijnsdag, in mooie warme tinten rood met aqua accenten. In deze serie een winterslaapzak; dit slaapzakje is extra warm en met lange mouw. Het geplaatste exemplaar is in maat 80, maar op bestelling is ook groter mogelijk. Daarnaast een (omslag)dekentje, verschillende slofjes en een knuffel.
Natuurlijk zijn er ook bijpassende lakentjes.

Red Rose

hartjeshartjes

Nieuw toegevoegd

slabbers

Verder een nieuwe serie slabbers; ditmaal bedoeld voor de allerkleinste knoeiers. Op verzoek van een ervaren moeder met de sluiting, lekker praktisch, aan de zijkant. Deze slabbers zijn – zoals veel Vliegende Varken producten – aan twee zijden te gebruiken. Een kant is van badstof, de andere van katoen.
Ook is er een peuterslab met mouwen toegevoegd aan het assortiment. Deze slab is geschikt voor kleine knoeiers van 9 maanden tot 2,5 jaar.
Ten slotte is de voorraad lakentjes weer lekker aangevuld. Voor ieder wat wils; van lekker zoet tot hip retro en in de maatjes XS, wieg en ledikant.

lakentjes

hartjeshartjes

De via via contacten blijven erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.


Met vriendelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.