banner

Nieuwsbrief nummer 5, december 2007

Beste geïnteresseerde,


Culinair

Voor onze jonge keukenprinsen en keukenprinsessen heeft Het Vliegende Varken vanaf deze maand een nieuw product: het keukenschortje.
In de culinaire feestmaand december zijn deze schortjes geen € 14,95, maar slechts € 12,95.
De schortjes zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 2 tot en met 8 jaar. Maar in opdracht kunnen we ook een bijpassende schort voor papa of mama maken.
Je vindt ze in de categorie Accessoires.

schortjes

Nieuw

Nieuw toegevoegd deze maand is een serie kleine tasjes. Ideaal als mini-luiertas, maar ook te gebruiken als opbergplek op de babykamer voor bijvoorbeeld alle babysokjes. Natuurlijk kunnen ook kleine dames deze handige tasjes gebruiken voor het vervoeren van steentjes, schelpjes, veren en andere schatten. En niet te vergeten: er zit aan de binnenkant een vakje voor je mobieltje.

Verder ook nieuw in de categorie Accessoires: haasjes, een poppenbed inclusief beddengoed en een bijzondere knuffel: Spriet.

Ook zijn er voor het eerst geboorteschilderijen op voorraad. Het blijft natuurlijk mogelijk een geboorteschilderij naar eigen wens te laten maken.


De via via contacten blijven erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.

Rest mij nog jullie allemaal heel goede feestdagen te wensen en als je gaat kokkerellen, vergeet niet een vrolijk schortje voor te doen!!


Met vriendelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.