banner

Nieuwsbrief nummer 4, november 2007

Beste geïnteresseerde,


Nieuw leven

Afgelopen maand hebben wij er een nichtje en een neefje bij gekregen. Rosie, geboren op 5 oktober en Pepijn, geboren op 22 oktober.
Het ontwerpen van de kraamkado´s voor beide kindjes heeft mij enorm geïnspireerd. Ik heb ideeën gekregen voor nieuwe combinaties van stoffen en heb nieuwe producten ontwikkeld.

Foto Pepijn en Rosie
Foto mobiles

Nieuw

Nieuw deze maand zijn de mobiles. Op dit moment nog twee, maar er zijn ideeën voor een exemplaar met boerderijdieren (koe, varken, kip, konijn), een exemplaar met vervoersmiddelen (trein, auto, vliegtuig, vrachtauto) en een exemplaar met sterren.
Passen de kleuren niet echt bij het kamertje? Je kunt ook zelf de kleurstelling doorgeven.

Ook hebben we knuffellapjes toegevoegd aan ons assortiment. Deze lapjes hebben verschillende labeltjes want zoals velen weten: het labeltje blijft favoriet bij veel kinderen! De knuffellapjes hebben twee verschillende kanten, één kant is van knuffelzacht velours, de andere kant van badstof of katoen, zodat er veel te voelen is. Eén labeltje sluit met klittenband zodat er ook aan het speentje gedacht is.
Zowel de mobiles als de knuffellapjes bevinden zich in de nieuwe categorie "Accessoires".

Foto knuffellapjes
Foto lakentjes

Lakentjes

Door twee andere opdrachten afgelopen maand kreeg ik opeens erg veel zin in het maken van lakentjes. In een artikel over startende ondernemers las ik dat het heel belangrijk is om te blijven doen waar je zin in hebt, dus lakentjes zijn er gekomen deze maand. De lakentjes voor de kleine heren zijn een beetje in de minderheid, maar hier wordt aan gewerkt.
Hiernaast een impressie.

Kijk op de website voor meer informatie over deze lakentjes.

Tevreden

Ten slotte nog een mooie foto van een tevreden klant van Het Vliegende Varken: Rosa in haar mooie nieuwe bedje.

Foto Rosa

De via via contacten blijven erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.


Met vriendelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meld je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.