banner

Nieuwsbrief nummer 3, oktober 2007

Beste geïnteresseerde,


Oktoberactie - maand van het slabbetje

Deze maand staan bij Het Vliegende Varken de slabbetjes in de schijnwerpers.
Alle slabbetjes zijn daarom deze hele maand in prijs verlaagd: van € 12,95 voor € 9,95.

We hebben vele nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de winkel. Vrolijke kleuren als oranje, roze, groen en blauw. Met een vogeltje, auto, haas of poes. Afgewerkt met een biesje met stippen, ruitjes of bloemetjes.
Koop je ook een ander product bij Het Vliegende Varken, dan krijg je bij deze bestelling 50% korting op een slabbetje: deze kost dan slechts € 6,50.

TIP: Op zoek naar een kraamkado? Laat een paar slofjes of een geboorteschilderij maken passend bij een slabbetje. Een slabbetje met naam kan natuurlijk ook altijd, dit kost je niets extra's. Neem hiervoor contact met ons op.

slabbetjes

Wij hopen dat er veel geknoeid mag worden in de maand oktober!


In ontwikkeling

We hebben een paar keer de vraag gekregen naar hoeslakentjes passend bij lakentjes en dekenovertrekjes. Deze worden daarom binnenkort toegevoegd aan ons assortiment. Ook blijkt er vraag te zijn naar winterslaapzakjes/trappelzakjes. Deze staan ook op ons lijstje om binnenkort toe te voegen.

Beide nieuwe producten staan dus nu nog niet op de site. Maar heb je interesse? Neem dan contact met ons op.


De eerste opdrachten via de webwinkel

De eerste opdrachten via de webwinkel zijn binnen. Alles werkt! Het voelt goed "gevonden" te worden via Google. Toch blijven de via via contacten ook erg belangrijk voor Het Vliegende Varken. Schroom daarom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden en bekenden.


Met vriendelijke groeten,

Het Vliegende Varken
Esther Lammers


www.hetvliegendevarken.nlP.s. Wil je niet op de hoogte worden gehouden d.m.v. deze nieuwsbrief? Ga naar de www.hetvliegendevarken.nl en meldt je daar onderaan de pagina af voor de nieuwsbrief.